Sinds de oprichting van Timmer- en onderhoudsbedrijf DINO in Oosterbeek, in 2003, is het bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerde bouwonderneming voor machinaal timmerwerk, meubels op maat, locatie werkzaamheden en badkamers. Naast de producten die wij ontwerpen en bouwen, adviseren wij ook onze klanten op het gebied van timmerwerk, houtwerk, design en materialen. Sinds 2006 is Timmer- en onderhoudsbedrijf DINO gevestigd in Arnhem. Ons timmerbedrijf bedient voornamelijk klanten in de regio Arnhem maar wij zijn ook (inter-)nationaal actief.

Onze ambachtelijke stijl van timmerwerk en meubilair onderscheidt ons van de concurrentie. Met uitstekende kwaliteit, snelheid van levering en lage prijs van ons timmerwerk hebben wij duurzame relaties opgebouwd met de klant. Daarom streven wij naar optimale klanttevredenheid en staat het centraal in ons bedrijfsbeleid. Hierdoor bekijken wij timmerwerk, onderhoud –en bouwwerkzaamheden vanuit het perspectief van de klant, om zo optimaal mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen. In overleg met de klant, behandelen wij alle werkzaamheden als aparte problemen die opgelost moeten worden door de best mogelijke kwaliteit te leveren voor de beste prijs.

Timmer –en onderhoudsbedrijf DINO is gespecialiseerd in o.a. binnen –en buitendeur interieur, meubels op maat (zoals kasten en keukens), deuren, ramen & kozijnen, badkamers, en restauratiewerkzaamheden. Voor ons werk gebruiken wij uitsluitend de meest kwalitatieve houtbewerkingsmachines van het Duitse merk Festool.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis locatie bezichtiging en offerte.